Handel av persisk saffran

Handel av persisk saffran

Persisk saffran av hög kvalité

Röda Guldet är ett svenskt bolag som säljer persisk saffran av hög kvalité i Sverige och Europa. Vi tror att saffranets kvalité är den viktigaste faktorn för att kunna leverera en smakfull och aromrik vara. Våra saffranprodukter säljs i en konkurrenskraftig marknad som kräver att saffranet är av hög kvalité. Vi erbjuder de bästa produkterna som håller högre kvalité än våra konkurrenter.(Persian saffron wholesale)

Specifikationer Persisk saffran

Röda Guldet levererar premiumkvalité saffran odlad i Iran. Iran är världens största käll av högkvlitativ saffran; kryddan är även begränsad i sitt utbud, då den främst växer i de nordliga delarna av landet. Persisk saffran har en fantastisk odör som är svårförglömlig för våra kunder. När saffranet sedan används i matlagning tillför det starka aromer och en utmärkande odör till varje maträtt. Persisk saffran används i många traditionella recept framförallt för smaksättning men även för färgsättning.
Röda Guldets saffranprodukter kommer från de bästa källorna i Iran för att se till att våra kunder får åtnjuta den orörda smaken av traditionell saffran. I matlagningen kan man använda små mängder av saffran som krydda i tillagningen. Saffran har även många positiva hälsoeffekter. Om du vill ha matlagningstips har vi massa goda recept tillgängliga på vår hemsida. Klicka fram till receptsektionen av hemsidan för att se hur saffran används i en rad olika traditionella maträtter.(Persian saffron wholesale)

Fördelar med att handla med oss

Röda Guldet ger kunder möjlighet att köpa högkvalitativ saffran i större mängder och betydligt lägre priser än du hittar i matvarubutiken. Om du driver restaurang, café eller vill göra en stor saffransbeställning för att sälja vidare (populärt bland skolklasser och idrottsföreningar), klicka gärna vidare till vår grossistsida.

Vi garanterar att du får saffran av högsta kvalité oavsett hur stora mängder du köper; oavsett om du köper 1 gram eller 1000 gram får du saffran från samma källa. Enda skillnaden är att kilopriset sjunker ju mer du handlar.
I nästa sektion förklarar vi hur du kan spara pengar genom att handla med oss.(Persian saffron wholesale)

Spara mer

Restauranger, kaféer, och matlagningsföretag använder saffran regelbundet. Vi förstår att våra företagskunder vill kunna bevara en god lönsamhet när de lägger till denna lyxiga krydda i sina inventarielistor och recept. Det är därför vi erbjuder konkurrensmässiga priser trots att vår saffran är av allra högsta kvalité. Så om du vill handla premiumkvalité saffran till rimliga priser, hör av dig till oss så berättar vi mer.
Röda Guldet erbjuder persisk saffran i olika kvantiteter. Alla våra produkter är noga utvalda för att kunna erbjuda hög kvalité även i större mängder. Priset är däremot inte lika fast; ju mer ni handlar med oss, desto större rabatter i kilopris kan vi erbjuda.

Fri frakt och snabb leverans

Alla Röda Guldets produkter kommer med fri frakt och snabb leverans. Alla beställningar hanteras samma dag och levereras inom 48 timmar inom Sverige. Beställningar från andra europeiska länder behandlas även de samma dag, men tar mellan 3–5 dagar beroende på land. Även utländska beställningar åtnjuter fri frakt.
Om du bedriver verksamhet i Sverige eller något annat europeiskt land får du gärna kika på vår grossistsida. Vi är ett mindre företag och varje beställning är viktig för oss, vilket gör att vi behandlar alla beställningar så fort vi kan. När du beställningen är klar behöver du bara vänta på leveransen, så sköter vi resten.

Schemalagda beställningar

Saffron är en jordbruksvara vilket innebär att produkten är säsongsbetonad. Genom att erbjuda schemalagda beställningar ger vi våra kunder garanterad tillgång till säsongens bästa saffran. Om du vet att ni kommer behöva större mängder saffran under vissa delar av året (till exempel runt Lucia) kan det vara en god idé att schemalägga en beställning med Röda Guldet redan nu.
Många av våra företagskunder är intresserade av sina produkters ursprung för att se till att varan har odlats och levererats under goda förhållanden och till schyssta villkor. De som schemalägger beställningar från Röda Guldet vet att de kommer få tillgång till ekologisk saffran direkt från vår saffransbonde.

Handla saffran från Röda Guldet

Vi erbjuder handplockad saffran av hög kvalité som är vald med omsorg från gårdar i Iran. Vi ser till att dessa produkter behandlas väl för att kunna bevara smak, aroma och odör för våra kunder i Europa. Röda Guldets produkter är förseglade i förpackningar som ser till att saffranets håller kvalitén. Vi gör detta för att se till att våra produkter håller den högsta standarden i Europa.
Grossisthandel av persisk saffran är en annan tjänst vi erbjuder som ämnar leverera den finaste saffranen till företag som behöver större mängder.
Röda Guldet garanterar att produkten levereras och att alla beställningar behandlas i enlighet med kundernas behov. Vi levererar de bästa produkterna till rimliga priser. Leveransen är fraktfri och snabb. Med andra ord gör vi vårt bästa för att erbjuda de bästa villkoren för de som väljer att handla med oss. Vi vill hela tiden växa och skaffa fler handelspartner. Om våra erbjudanden är av intresse, kontakta gärna oss så kan vi berätta mer om vår verksamhet och se om vi kan handla tillsammans.

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta den!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster hittills! Bli den första att betygsätta detta inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SEARCH

Enter what you are looking for :